• Greek
  • English
Get the Flash Player to see this rotator.
  Αρχική Εταιρεία
Εταιρία
Η ΦΑΡΕΝ είναι ένας πολυεθνικός όμιλος που λειτουργεί από το 1969 στον χώρο της παραγωγής και μεταποίησης χημικών προϊόντων. Η έδρα του ομίλου είναι στο VAREDO   10 χλμ. βόρεια του Μιλάνου.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
Το τμήμα των αποκλειστικών αντιπροσώπων εξασφαλίζει την διανομή των προϊόντων στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

PRIVATE  LABEL
Επιλογή μας είναι η παραγωγή. Η Φάρεν προσφέρει στους πελάτες της εξυπηρέτηση ικανή να ικανοποίηση κάθε απαίτηση. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος είναι ο ιδανικός παραγωγός  για εσάς …

ΣΤΟΧΟΣ
Να είμαστε κατοχυρωμένοι σαν μια εταιρία που καινοτομεί στην παγκόσμια αγορά των χημικών προϊόντων, που αφορούν την λίπανση, την συντήρηση και τον καθαρισμό.
Να επιτευχθεί η επαγγελματική κατοχύρωση των συνεργατών  της, δημιουργώντας μια  ομάδα με  συνεχή ανάπτυξη στην οποία το <άτομο> θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της.
Να  βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων, με την συνεχή έρευνα και την χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας, σεβόμενοι το περιβάλλον μέχρι την επίτευξη ενός στόχου για μια <καθαρή χημεία>.
Να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις της αγοράς, δίνοντας την καλύτερη λύση στα προβλήματα της παραγωγής και του τελικού καταναλωτή, σεβόμενοι την καλύτερη ποιότητα εργασίας και ζωής.

Ο χειρισμός της ποιότητας μας διδάσκει  ότι η τελική ικανοποίηση του πελάτη δεν επιτυγχάνεται με δοκιμές. Το να γίνονται τα πράγματα άψογα από την αρχή είναι μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπισθεί και να κερδισθεί  μόνο με την εμπειρία και την γνώση των παραμέτρων που επηρεάζουν  ένα πρόγραμμα.
Η ικανοποίηση του συνεργάτη εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα.
Απευθύνεται  το αίτημά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   και το προσωπικό μας θα σας απαντήσει άμεσα για να βρούμε την καλύτερη λύση.

ΕΡΕΥΝΑ
Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι από τους τομείς που μετέχουν στην διαχείριση της ικανοποίησης του συνεργάτη χρησιμοποιώντας σταθερά τον χρόνο για να βελτιώσει την ποιότητα την προϊόντων. Οι μελέτες γίνονται με τον καλύτερο εξοπλισμό, συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τεχνολογίες. Και χάρη μόνο σε αυτή την δυναμική πολιτική η ΦΑΡΕΝ ήταν η πρώτη εταιρία που αντικατέστησε το προωθητικό των αεροζόλ που κατάστρεφε το όζον, με άερια που δεν ζημιώνουν το περιβάλλον και χρησιμοποιούνται σήμερα σε όλο τον κόσμο. Από αυτό το γεγονός γεννήθηκε η προσοχή για την οικολογία και έγινε βασική αρχή της πολιτικής της εταιρίας.

PRIVATE LABEL
H ΦΑΡΕΝ χειρίζεται κάθε αίτημα του πελάτη και είναι σε θέση να δώσει την καλύτερη λύση διαμέσου μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει τα παρακάτω :

1. ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Έρευνα του προϊόντος με ανάλυση των υπαρχόντων δειγμάτων. Μελέτη προσωπικών λύσεων, ξεκινώντας με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Παραγωγή στο όνομα του πελάτη ή με δικιά του συνταγή.

2. CORPORATE  DESIGN
Γραφική μελέτη της ετικέτας ή λιθογραφία.

3. ΠΑΡΑΓΩΓΗ  
Μεγάλη προσαρμογή στις ποσότητες και τις συσκευασίες για να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ζήτηση. Σταθερή ποιότητα του προϊόντος που εξασφαλίζεται από πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η εξυπηρέτηση  των πελατών περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες όπως :
Εκπαίδευση του προσωπικού για να έχουμε την καλύτερη χρήση του προϊόντος και ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης.
Εγκατάσταση μηχανημάτων  και αξεσουάρ.
Ρύθμιση προσωπικών πλάνων υγιεινής.
Σεμινάρια  απορρύπανσης και απολύμανσης, του ήδη υπάρχοντος αλλά και νέου προσωπικού. Ανάλυση και προτάσεις για εμφανιζόμενα προβλήματα στον χώρο παραγωγής, catering και βιομηχανίας.
Στήριξη  HACCP.

TEXNIKO  TMHMA
To τεχνικό τμήμα πλαισιώνει το εμπορικό τμήμα της ΦΑΡΕΝ, με σκοπό την εξυπηρέτηση εκείνων των πελατών που έχουν  ιδιαίτερες  ανάγκες. Μια αποτελεσματική συντήρηση απαιτεί τον συνδυασμό επαγγελματισμού και ποιότητας των προϊόντων. Η ομάδα συντήρησης της ΦΑΡΕΝ απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί επαγγελματικά προϊόντα.
Οι τομείς δράσης είναι οι παρακάτω :
Καθαρισμός και απολύμανση απορροφητήρων  και συστημάτων εξαερισμού κουζίνας, απολύμανση κλιματιστικών συστημάτων, εγκατάσταση δοσομετρικών αντλιών για πλυντήρια και ειδικές εφαρμογές με προϊόντα για πατώματα από γρανίτη, φυσική πέτρα, λινέλαιο, τσιμέντο, κεραμοπλακάκι, μάρμαρο, κεραμικό, ξύλο και παρκέ.

ΕΜΠΟΡΙΟ
Το τμήμα μεταπώλησης προσφέρει στους εμπόρους πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επαγγελματικών προϊόντων που δεν ξεφεύγουν από τα μέσα οικονομικά πλαίσια του ιδιώτη και του μικρού επαγγελματία ή του χομπίστα.

Η προσεκτική εμπορική πολιτική επιτρέπει σε κάθε έμπορο να έχει αποκλειστικότητα στην περιοχή του. Ο έμπορος πελάτης είναι ο μοχλός αυτού του τμήματος και οι ανάγκες του είναι και δικές μας ανάγκες.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Εξ’ αιτίας του ότι είναι το πρώτο τμήμα που δημιουργήθηκε, διαθέτει πάνω από 250 ειδικά προϊόντα μελετημένα να λύσουν κάθε πρόβλημα συντήρησης στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Σε αυτά προστίθεται  μια σειρά προϊόντων  ενδεδειγμένα για διάφορους τομείς παραγωγής στην  βιομηχανία, όπως διαλύτες ασφαλείας, λιπαντικά, προστατευτικά, όξινα και αλκαλικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, ενζυματικοί  βιοδιασπαστές, ειδικά προϊόντα κατόπιν αιτήματος κ.α.
Τα προϊόντα της εταιρίας μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και για την ασφάλεια στην κατεργασία μετάλλων, πολυμερών, πλαστικών,  ελαστικού, ξύλου και βιομηχανίες γενικότερα. Πράγματι, ο κατάλογός μας δεν περιλαμβάνει κανένα τοξικό προϊόν και αυτό αποδεικνύει τον οικολογικό προσανατολισμό της ΦΑΡΕΝ.
Το τμήμα πωλήσεων, άριστα εκπαιδευμένο, κινείται σε όλη τη χώρα και προσφέρει λύσεις κάνοντας  επιδείξεις των προϊόντων και παρακολουθώντας την χρήση τους.

CATERING
Το τμήμα catering,  έχει κατεύθυνση  κατά κύριο λόγο την απορρύπανση και απολύμανση του χώρου. Χάρη στα ειδικά και επαγγελματικά προϊόντα που διαθέτει προσφέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα  γενικού καθαρισμού σε ξενοδοχεία, αίθουσες εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εταιρίες καθαρισμού, γηροκομεία, παιδικούς σταθμούς κλπ.
Ανάμεσα στα προϊόντα υπάρχουν τα λεγόμενα <εξειδικευμένα> που έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες όπως καθαρισμό και γυάλισμα ανοξείδωτων, ασημικών,  ειδικά ακριβά πατώματα ή το σοβαρό πρόβλημα της δυσοσμίας στον χώρο.
Οι πωλητές του τμήματος κάνουν επιδείξεις των προϊόντων και συμβουλεύουν το προσωπικό του πελάτη για τον τρόπο χρήσης. Ο στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος χρήσης στις διάφορες φάσεις και να χρησιμοποιούνται σωστά τα προϊόντα.